​Hyrup - Tømrer og Snedkerforretning

22 55 49 49 - Nikolaj

22 38 34 44​ - Mads

Til, ny- og Ombygning

Hyrup Tømrer- og Snedkerforretning klarer ombygninger af enhver art.

Mange gamle huse er ikke indrettet til nutidens behov. Måske er køkkenet for småt og skal åbnes ind til stuen. Måske skal arbejdsværelset deles op, så der bliver plads til børnene. Eller måske skal der flyttes rundt på rummene i det gamle sommerhus.

Uanset opgaven leverer vi professionel rådgivning og solidt håndværk.

Kontakt os for et bud på opgaven. Hyrup Tømrer- og Snedkerforretning skaber luksus, selv om pladsen er trang.​

Tilbygninger

Muligheden for at udvide din bolig, så den får både funktionelle og æstetiske gevinster, er større, end du forestiller dig.

Det kan være den overdækkede terrasse med blomsterespalier, tagetagen med hems til børnene eller den kombinerede garage og værksted.

Med det nye bygningsreglement fra 2008, BR08, er mulighederne for tilbygninger endda blevet endnu bedre. Det er blandt andet blevet tilladt at bygge på en større del af grunden, og udhuse må nu være op til 2,5 meter i højden.

Kontakt Hyrup Tømrer- og Snedkerforretning for at høre mere om de byggetekniske regler og for at få en faglig vurdering af din boligs muligheder.

​Nybygning

Har I planer om at bygge nyt så tag Hyrup Tømrer- og Snedkerforretning med på råd.

Vi har mange års erfaring med en lang række byggeprojekter i træ – fra haveskuret over carporten til det helt nye hus. Alt sammen opført i de smukkeste materialer, som naturen kan byde på.

De forskellige træsorter har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til byggeriet. Her kan I nyde godt af vores faglige kompetencer i rådgivningsfasen, så I i sidste ende står med et færdigt resultat, som holder år efter år.

Kontakt Hyrup Tømrer- og Snedkerforretning for at høre mere om nybyggeri i træ, priser og garantier.​

​Firmainformation

Hyrup Tømrer- og Snedkerforretning

CVR:​ 28847912

adresseinformation

Lysegårdvej 5B, 7140 Sto​uby

Find vej​ med Google Map

kontaktinformation

Telefon: 22 55 49 49

E-mail: madslyse@sol.dk